Bouwen

Bouwen aan een aangenaam thuis

Unieke woningen voor moderne levensstijlen

Aangename nieuwbouwwoningen

We zijn betrokken bij diverse projecten, variërend van particuliere koopwoningen tot opdrachten voor woningcorporaties.

Voor particuliere koopwoningen voegen we onze kennis en expertise toe om de reis van de kopers zo plezierig mogelijk te maken. Het kopen van een huis moet een feestelijke ervaring zijn, waarbij wij graag een persoonlijke touch toevoegen.

Laten we samen bouwen aan een aangenaam thuis

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren staan we voor meer dan alleen bouwen. We willen levens verrijken, gemeenschappen verbeteren en impact maken. Wil je meer weten over onze benadering, onze projecten en onze visie?

Neem contact met ons op

Onze projecten
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda
original-C7E2CCC1-3796-4CB8-A409-F7C633D115F3
Long Island
Locatie: ‘S-Gravenzande
Open Waard_0003_GijsProostFotografie-giesbers-DJI_0151
Open Waard
Locatie: Oud-Beijerland
Oranjeburgh_0002_GijsProostFotografie-_GPF6529
Residence Oranjeburgh
Locatie: Schiedam
Finest of Ockenburg F2_0002_20190318_FINES_03_ext_cam12B
Finest of Ockenburgh Fase 2
Locatie: Den Haag
Finest of Ockenburg F1 _0001_Blok ock
Finest of Ockenburgh Fase1
Locatie: Den Haag
Monseigneur_0000_steigers
De Monseigneur
Locatie: Den Haag
Bij Giesbers Bouwen en Renoveren bouwen we voor mensen

Een aangenaam thuis waar mensen in willen wonen

We begrijpen dat een huis meer is dan alleen een gebouw; het is een plek waar kopers zich veilig, comfortabel en gelukkig willen voelen. Daarom zetten we het menselijke element centraal in alles wat we doen en zorgen we ervoor dat onze huizen niet alleen mooi zijn, maar ook aangenaam om in te wonen.

Onze ervaring en expertise in nieuwbouw stellen ons in staat om projecten van elke omvang aan te pakken en om kopers te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die aan hun wensen en behoeften voldoet.

Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaande woning, ons team van professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het bouwproces. Vanaf het ontwerp tot de oplevering van jouw nieuwe huis, kun je erop vertrouwen dat wij je dromen zullen waarmaken.

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Bouwen en Renoveren uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Volg ons op LinkedIn en lees regelmatig updates van Giesbers Bouwen en Renoveren.

Neem contact op!

Heb je vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wil je meer weten over hoe Giesbers Bouwen en Renoveren jouw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van je horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project