Residence Oranjeburgh

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Kalliste
Architect
Van Egmond Architecten
Locatie
Schiedam
Aantal woningen
20

Residence Oranjeburgh

Op de plaats van het voormalige Vlietland Ziekenhuis aan de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam verrijst de nieuwe wijk “Oranjeburgh”. Een wijk welke deel uit maakt van het statige Oranjekwartier in Schiedam-West en welke zijn jaren 30 architectuur voor een groot deel ontleent aan de Schiedamse Architect Piet Sanders. Het gebouw kent een symmetrische opzet en bestaat uit een half verdiepte parkeergarage met daarboven vijf bouwlagen en Top Penthouses. De gevels zijn opgetrokken uit warme, bruinrode baksteen, wat resulteert in een rijke en duurzame uitstraling. In de plint een wat donkerdere steen, die in een streepmotief wordt afgewisseld met de steen van het opgaande werk. Het dak, bedekt met oranjerode keramische pannen, rust op een riante witte overstek. Daaronder vormt een houtlook gevelbekleding in warmgrijs een fraaie beëindiging van het opgaande gevelmetselwerk.

Giesbers Bouwen en Renoveren hier in opdracht van Kalliste Woningbouwontwikkeling, het appartementengebouw Residence Oranjeburgh, gebouwd. Kalliste Woningbouwontwikkeling is onderdeel van de Giesbers Groep. Residence Oranjeburgh bestaat uit 18 luxe appartementen en 3 luxe penthouses. De fraai gevormde en tot in detail afgewerkte appartementen zijn verdeeld over 5 bouwlagen. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 120m² tot ruim 300m² en beschikken over een ruim terras en 2 privé parkeerplaatsen. De appartementen zijn energiezuinig en worden verwarmd door middel van een combi-warmtepomp met bodemwarmte.

Kopers van Residence Oranjeburgh zijn begeleidt door onze eigen kopersbegeleider, en hebben tijdens de bouw de mogelijkheid gehad om individuele kopersopties te kiezen. Bijvoorbeeld een andere keukenopstelling, het sanitair- en tegelwerk en een geheel eigen licht- en elektriciteitsplan.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project