Ontzorging in bouwen en renoveren

Bouwend aan innovatie en duurzaamheid

Wat wij doen

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zorgen we voor een aangenaam thuis, daarmee onderscheiden wij ons in bouwen en renoveren.

Bij ons draait het om meer dan alleen de technische kant. Behalve duurzaamheid en innovatie gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor de specifieke behoeften van onze klanten.

Onder renoveren verstaan wij zowel verduurzaming, renovatie en transformatie. Renoveren stelt ons in staat om verouderde gebouwen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om het omzetten van oude kerken tot moderne appartementen of het verduurzamen van bestaande wooncomplexen, we zetten ons in om gebouwen te renoveren met een doel.

Met onze eigen bewoners- en kopersbegeleiding zorgen wij voor de mensen. We maken een sociaal plan, begeleiden de bewoners van A tot Z en ontzorgen onze opdrachtgever.

Kopersbegeleiding

Bewonersbegeleiding

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Bouwen en Renoveren uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Volg ons op LinkedIn en lees regelmatig updates van Giesbers Bouwen en Renoveren.

Neem contact op!

Heb je vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wil je meer weten over hoe Giesbers Bouwen en Renoveren jouw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van je horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project