Bouwen met passie en sociale betrokkenheid

Wij zijn Giesbers Bouwen en Renoveren.

Wat ons zo speciaal maakt? Onze mensen en onze aanpak. We kijken verder dan de technische kant en willen écht een verschil maken, zowel in de gebouwen als in de levens van mensen.

Het gaat ons om luisteren en begrijpen: wat wil je echt? Of we nu betaalbare woonoplossingen bieden, leefruimtes verduurzamen of met frisse ideeën komen, we gaan voor wat jij nodig hebt.

Dit doen we niet alleen. Samen met onze zusterbedrijven Giesbers Ontwikkelen en bouwen, Giesbers Servicebouw en Giesbers Materieel en Kalliste Woningbouwontwikkeling vormen wij de Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen. En sinds 2018 zijn wij onderdeel van de Trebbe Holding. Een familiebedrijf dat al 112 jaar ontwikkelt en bouwt. 

Laten we samen bouwen aan een Aangenaam thuis

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren staan we voor meer dan alleen bouwen. We willen levens verrijken, gemeenschappen verbeteren en impact maken. Wil je meer weten over hoe wij dit doen?

Neem contact met ons op

Samenwerking en sociale betrokkenheid

We willen niet alleen bouwen, we willen samenwerken en een positieve impact hebben op de maatschappij. Plezier en samenwerking is waar het om draait. Bij Giesbers Bouwen en Renoveren gaat het om klantgerichtheid en de bereidheid om altijd een stap verder te gaan.

Onze fundering: de kernwaarden waar wij voor staan

Samenwerkend

We gaan relaties aan vanuit lange termijn perspectief. Samen kom je verder.

Vrijheid

We werken vanuit wederzijds vertrouwen naar hetzelfde doel.

Gedrevenheid

We zijn gemotiveerd om gezamenlijk het doel te bereiken. Samen werken wij aan aangenaam thuis.

Loyaal

We zijn oprecht geïnteresseerd en betrokken. Toewijding aan onze klanten, stakeholders en elkaar.

Samenwerking met Trebbe

Giesbers Bouwen en Renoveren draait al 30 jaar mee. Sinds 2018 zijn wij onderdeel van de Trebbe Holding. We bundelen onze krachten met Trebbe Holding en delen flink wat kennis en ervaring. We combineren onze knowhow en tools, en dat geeft een extra boost aan wat we doen. Kortom, door samen te werken, maken we onze projecten nóg beter en innovatiever.

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Bouwen en Renoveren uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Volg ons op LinkedIn en lees regelmatig updates van Giesbers Bouwen en Renoveren.

Neem contact op!

Heb je vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wil je meer weten over hoe Giesbers Bouwen en Renoveren jouw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van je horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Boederijkavel
Long Island
Open Waard
Sint Janshaven

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project