Renoveren

Met oog voor de mens en omgeving

Renoveren, tranformeren en verduurzamen

Renovatie en Transformatie

Nieuwe woningen bouwen is cruciaal, maar laten we niet vergeten dat Nederland ook over een uitgebreide bestaande woningvoorraad beschikt die klaarstaat voor transformatie, renovatie of verduurzaming. Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zien we de potentie van deze gebouwen en pakken die tweede kans met beide handen aan.

Tijdens renovaties doen wij alles om een aangenaam thuis te creëren dat toekomstbestendig is. Bij renovatie- en transformatieprojecten worden woningen en complexen weer klaargemaakt voor de toekomst. We zorgen voor lager energiegebruik, een beter binnenklimaat en een langere levensduur. Maar het is niet alleen techniek voor ons. We luisteren ook echt naar wat bewoners en opdrachtgevers willen. Dus of het nu gaat om een nieuwe badkamer, nieuwe kozijnen of gewoon een lekker warm huis, we staan voor je klaar.

Ontdek onze deskundige renovatie en transformatiediensten

Bij Bouwen en Renoveren hebben we een passie voor het renoveren, verduurzamen en transformeren van bestaande gebouwen. Of we nu een kantoorgebouw omvormen tot moderne appartementen of de levensduur en duurzaamheid van een pand verbeteren, ons team staat klaar om jouw visie te realiseren. Ontdek hoe wij met vakmanschap en aandacht bestaande bouw een nieuw leven geven.

Neem contact met ons op

Onze projecten
Sint Janshaven_0001_GijsProostFotografie-Giesbers-DJI_0125-HDR
Sint Janshaven
Locatie: Rotterdam
Hoge Kampen_0004__DSC1723
Hoge Kampen
Locatie: Rotterdam
Corbulo_0001_GijsProostFotografie-DJI_0215
Bernardus Corbulo
Locatie: Den Haag
Kapelaan Meereboerweg_0001_Naamloos-1
Kapelaan Meereboerweg
Locatie: Den Haag
Zevenhuizen_Akkerstraat-min
Akker- en Korenstraat
Locatie: Zevenhuizen
Victorbuurt_0000_20200424_113039 lr
Victorbuurt
Locatie: Waddinxveen en Gouda
GijsProostFotografie-_GPF6468-min
Paphal Pendrecht
Locatie: Rotterdam
Hovenbuurt_0000_IMG_20181017_111450
Hovenbuurt
Locatie: Zoetermeer
Berenschot_0005_20191205_141317
Generaal Berenschotlaan
Locatie: Rijswijk

Onze werkwijze

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren beginnen we met goed luisteren. We duiken diep in het project en wat zowel opdrachtgevers als bewoners echt nodig hebben. Die inzichten sturen onze ontwerpen en plannen. Samen met architecten zorgen we dat creativiteit en functionaliteit hand in hand gaan. En duurzaamheid? Samen met onze partners kijken we naar de meest zuinige en efficiënte oplossing.

Samen zorgen voor een aangenaam thuis

Betrokken bewonersbegeleiding

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren weten we dat het bij verbouwingen niet alleen om stenen gaat, maar vooral om de mensen erachter. We staan naast de bewoners en helpen waar nodig, ook nadat alles klaar is.

Zo zorgen we dat hun vernieuwde thuis fijn en knus voelt. Verandering kan best wat teweegbrengen, dus koppelen we onze menselijke touch aan vakmanschap om iedereen gelukkig te houden. Kijk hoe we met een luisterend oor, een duidelijk verhaal en topoplossingen zorgen voor een zachte switch naar een aangenaam thuis.

 

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Bouwen en Renoveren uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Volg ons op LinkedIn en lees regelmatig updates van Giesbers Bouwen en Renoveren.

Neem contact op!

Heb je vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wil je meer weten over hoe Giesbers Bouwen en Renoveren jouw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van je horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project