Hoge Kampen

Expertise
Transformatie
Opdrachtgever
Vestia
Architect
Toko Fuze
Locatie
Rotterdam
Aantal woningen
360

Hoge Kampen

Sinds januari 2022 zijn wij gestart op het project Hoge Kampen in Rotterdam. Vanuit Vestia hebben wij de opdracht gekregen om de woningen te innoveren en te optimaliseren tot een duurzamere woning.
Dit doen wij door middel van het vervangen van het bestaande glas naar HR++ glas, dit vervangen wij in de woningen en de trappenhuizen.

De kopgevels worden geïsoleerd door prefab gevelelementen, waardoor de woning nog beter is geïsoleerd en de omgevingswarmte veel comfortabeler is. Ook de dakbedekking wordt vernieuwd.

Behalve het vervangen van het glas in de woningen, worden ook de badkamers, keukens en toiletten daar waar nodig vervangen.
Balkons worden bijgwerkt en opgeknapt, de portieken krijgen een opknapbeurt en het kozijn in de portieken wordt naar voren geplaatst zodat het gelijk is met de hoogbouw.

In deze unieke situatie worden de bewoners uitgehuisd, zodat zij zo min mogelijk van de verbouwing mee krijgen. Door Vestia zijn er 40 wisselwoningen beschikbaar gesteld.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda
GijsProostFotografie-giesbers-_GPF5788-min
Long Island
Locatie: ‘S-Gravenzande

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Boederijkavel
Long Island
Open Waard
Sint Janshaven

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project