Hoge Kampen

Expertise
Bestaand
Opdrachtgever
Vestia
Architect
Toko Fuze
Locatie
Rotterdam
Aantal woningen
360

Hoge Kampen

In opdracht van Vestia heeft Giesbers Bouwen en Renoveren de taak gekregen om 360 sociale huurwoningen te innoveren en te optimaliseren tot een duurzamere woningen.
Dit hebben wij gedaan door middel van het vervangen van het bestaande glas naar HR++ glas, dit is gedaan in de woningen en de trappenhuizen.

De kopgevels zijn geïsoleerd door prefab gevelelementen, waardoor de woning nog beter is geïsoleerd en de omgevingswarmte veel comfortabeler is. Ook de dakbedekking is vernieuwd.

Behalve het vervangen van het glas in de woningen, zijn ook de badkamers, keukens en toiletten daar waar nodig vervangen.
Balkons zijn bijgewerkt en opgeknapt, de portieken hebben een opknapbeurt gekregen en het kozijn in de portieken zijn naar voren geplaatst zodat deze gelijk is met de hoogbouw.

In deze unieke situatie zijn alle bewoners tijdelijk uitgehuisd. Zij zijn naar logeerwoningen gegaan, zodat zij zo min mogelijk overlast van de verbouwen hebben ervaren. Door Vestia zijn er 40 wisselwoningen beschikbaar gesteld. De coördinatie en begeleiding hiervan is door Giesbers zelf verzorgd samen met onze partner Ladies@Work.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project