Bernardus Corbulo

Expertise
Transformatie
Opdrachtgever
DKVG Corbulo
Architect
VFO Architecten
Locatie
Den Haag
Aantal woningen
56

Bernardus Corbulo

In opdracht van DKGV Corbulo heeft Giesbers Bouwen en Renoveren het voormalig kantoorgebouw Corbulo op de Prins Bernhardlaan in Voorburg getransformeerd naar 56 appartementen tussen de 53 en 90 m2 groot. Elke woning heeft bijzondere vormen, hoeken en hoge plafonds, en is voorzien van een moderne keuken en badkamer met apart toilet. In verband met duurzaamheid van de appartementen is gekozen voor het toepassen van zonnepanelen op het dak, een warmtepomp voor warm water en verwarming, en een WTW-systeem. Het dak en de gevels zijn geheel na-geïsoleerd. Daarnaast zijn de algemene ruimtes en entree vernieuwd.  In de parkeerkelder zijn bergingen gerealiseerd en zijn er parkeerplaatsen beschikbaar gesteld. Ook zijn er balkons gerealiseerd en de daktuin is op de eerste verdieping is opgeknapt.

Voor de realisatie van de 56 nieuwe woningen zijn de eerste en tweede verdieping leeggehaald en voorzien van een nieuwe inrichting. In de gevel zijn nieuwe kozijnen geplaatste en is de gevel aangepast naar comfortabale bewoning middels een ispo gevel (gestucte isolatieplaat aan de buitenzijde van de bestaande gevel). De bestaande isolatiewaarde van het dak is verhoogd en voorzien van een nieuwe laag dakbedekking. Tijdens de bouw is de begane grond, commerciële verhuur in gebruik gebleven. Gedurende de planuitwerking hebben we intensief overleg gehad over de werkzaamheden in relatie tot overlast, functioneren en gebruik van de begane grond en buitenruimte en werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld leidingtracee van de installaties.

De kopers van Bernardus zijn tijdens het gehele traject begeleidt door onze eigen kopersbegeleider Karina. Ze hebben een individueel kopersgesprek gevoerd, waarbij keuzes doorgegeven konden worden. De opties die onder andere zijn aangeboden waren: een inbouw bed, extra elektra en sanitair en tegelwerk. Daarnaast hebben de kopers de transformatie van dichtbij kunnen bekijken tijdens de kijkmiddagen.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project