Sint Janshaven

Expertise
Bestaand
Opdrachtgever
Woonstad Rotterdam
Architect
Marge Architecten
Locatie
Rotterdam
Aantal woningen
254

Sint Janshaven

In opdracht van woningcorporatie Woonstad Rotterdam verrichten wij in de Sint Janshaven op Rotterdam Zuid het groot onderhoud van 254 woningen. Het grote woongebouw bestaat uit twee delen: het eerste deel heeft 200 woningen, het later aangebouwde tweede deel heeft 54 woningen. De werkzaamheden aan de 200 woningen betreffen het volledig renoveren van de buitenschil en het binnenwerk. Van het blok met 54 woningen wordt de hele buitenschil gesloopt, opnieuw geïsoleerd en opgebouwd. Ook worden hier de cv-ketels op woningniveau losgekoppeld en verbonden aan het ketelhuis van de 200 woningen. Zo kan deze installatie in één keer worden aangesloten op stadsverwarming.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project