Open Waard

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
HW Wonen
Architect
Roeleveld Sikkes Architects
Locatie
Oud-Beijerland
Aantal woningen
57

Open Waard

In opdracht van HW Wonen realiseren wij in Oud-Beijerland een woongebouw met 57 appartementen voor senioren. Het gebouw bestaat uit 41 sociale huurwoningen, 15 vrije sector huurappartementen en een gemeenschappelijke ruimte voor commerciële en maatschappelijke functies.

De woningen zijn onderdeel van de Open Waard en bedoeld voor mensen die nog geen directe zorg nodig hebben, maar wel in de buurt van (zorg)voorzieningen willen wonen. De toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van nabijgelegen voorzieiningen als een zorggebouw, een gezondheidscentrum en andere zorgdiensten. Ook zijn er in de directe omgeving winkels en een grand café

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

5fc7addd4e346_hotel-heppie-veluwe
Hotel Heppie
Locatie: Vierhouten
Alhena_nieuws_1-5debe8b6
Alhenablok Marconiplein
Locatie: Rotterdam

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project