Long Island

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Dutch Housing Company
Architect
Mulleners + Mulleners
Locatie
‘S-Gravenzande
Aantal woningen
33

Long Island

In opdracht van projectontwikkelaar Dutch Housing Company hebben wij samen met ons zusterbedrijf Giesbers Wijchen het prestigieuze project Long Island in ’s-Gravenzande gebouwd.

Long Island is een van de deelplannen in de gebiedsontwikkeling Waelpark in ’s Gravenzande. De woonvilla’s liggen op een eiland met allemaal een eigen aanlegplaats voor een sloep. Via de Poelwatering staat Long Island direct in verbinding met het vaarwater van het Westland.

Het ontwerp van Long Island is van de hand van Mulleners + Mulleners architecten uit Haarlem. De stedenbouwkundige opzet is een prachtig eiland waarbij ruime kavels zijn verbonden met het groen en het water. Geïnspireerd op de rijke architectuur van The Hamptons vlakbij New York krijgen de villa’s grote raampartijen met veel lichtinval en karakteristieke elementen, zoals erkers en veranda’s en witte houten tuinhekjes, die je het gevoel geven echt even in The Hamptons te zijn.

Alle kopers van Long Island zijn intensief begeleidt door onze eigen kopersbegeleider. Ze hebben de mogelijkheid gekregen om samen met de kopersbegeleider hun droomhuis te maken. Er zijn indelingen gewijzigd, keukens en badkamers gekozen en lichtplannen gemaakt. Tijdens de bouw hebben de kopers ook meerdere kijkmiddagen gehad. Tijdens deze middagen konden zij onder begeleiding van het uitvoeringsteam hun woning bekijken.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project