Finest of Ockenburgh Fase 2

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Synchroon
Architect
MIX Architecten
Locatie
Den Haag
Aantal woningen
54

Finest of Ockenburgh Fase 2

In opdracht van projectontwikkelaar Synchroon heeft Giesbers in twee fases totaal 132 woningen gerealiseerd in een uniek duingebied in Den Haag.

 Fase twee bestaat uit 54 duinvilla’s in stijl van omgeving. De duinvilla’s zijn 4-onder-een-kap en 2-onder-een-kap. De woningen zijn volledig gasloos en worden verzien van warmte door een bodem-warmtepomp gecombineerd met zonnepanelen. De woningen zijn gebouwd volgens de uitgangspunten van duurzaam bouwen. De isolatiewaarden van de vloeren, wanden, daken en kozijnen liggen in veel gevallen op een hoger niveau dan wettelijk vereist. Gevel is van houten gevelbekleding en voorzien van minerale steenstrips.

 Kopers hebben tijdens de bouw de mogelijkheid gehad om individuele kopersopties te kiezen. Zij konden bijvoorbeeld samen met de kopersbegeleider een eigen licht- en elektriciteitsplan opstellen. De indeling van hun keuken bepalen, keuzes maken uit verschillende soorten binnendeuren en deurbeslag en het sanitair en tegelwerk uitkiezen.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

5fc7addd4e346_hotel-heppie-veluwe
Hotel Heppie
Locatie: Vierhouten
Alhena_nieuws_1-5debe8b6
Alhenablok Marconiplein
Locatie: Rotterdam

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project