Renovatie

Kwaliteit verbeteren en erfgoed behouden

Unieke woningen voor moderne levensstijlen

Modern en groen wonen

We zijn erg toegewijd als het aankomt op renovatie. Met oog voor duurzaamheid en stijl toveren we oude panden om tot plekken waar je écht lekker woont. Van enkel een appartement moderniseren tot een oude fabriek omtoveren tot hippe woonplek: we doen het met passie en respect voor wat er al was.

Meer dan opknappen alleen

Bij elk project duiken we diep in wat bewoners en klanten écht willen. Met onze technische kennis en brede blik kijken we naar groen, mensen en sfeer. Zo komen we tot frisse ideeën die het verleden eren en klaar zijn voor de toekomst.

Samen Bouwen aan Vernieuwing

Ontdek hoe we met aandacht voor detail en een streven naar duurzaamheid, bestaande structuren omvormen tot moderne en functionele ruimtes. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst terwijl we het verleden koesteren.

Neem contact met ons op

Onze projecten
Sint Janshaven_0001_GijsProostFotografie-Giesbers-DJI_0125-HDR
Sint Janshaven
Locatie: Rotterdam
Hoge Kampen_0004__DSC1723
Hoge Kampen
Locatie: Rotterdam
Corbulo_0001_GijsProostFotografie-DJI_0215
Bernardus Corbulo
Locatie: Den Haag
Kapelaan Meereboerweg_0001_Naamloos-1
Kapelaan Meereboerweg
Locatie: Den Haag
Zevenhuizen_Akkerstraat-min
Akker- en Korenstraat
Locatie: Zevenhuizen
Victorbuurt_0000_20200424_113039 lr
Victorbuurt
Locatie: Waddinxveen en Gouda
GijsProostFotografie-_GPF6468-min
Paphal Pendrecht
Locatie: Rotterdam
Hovenbuurt_0000_IMG_20181017_111450
Hovenbuurt
Locatie: Zoetermeer
Berenschot_0005_20191205_141317
Generaal Berenschotlaan
Locatie: Rijswijk

Duurzaamheid en Toekomstgerichtheid

Duurzaamheid staat centraal in onze renovatie-inspanningen. We streven naar energiezuinige oplossingen, het hergebruik van materialen en het verminderen van afval. Onze aanpak draagt niet alleen bij aan het milieu, maar resulteert ook in lagere energiekosten en verbeterde levenskwaliteit voor bewoners.

Samen nieuw leven inblazen

Bij Giesbers Rotterdam combineren we liefde voor erfgoed met moderne ambities. We geven oude gebouwen een frisse make-over, altijd met aandacht voor detail en met zorg voor de bewoners. Ontdek hoe we het verleden eren en tegelijkertijd een hedendaagse draai geven aan elke leefomgeving.

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Volg ons op LinkedIn en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heb je vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wil je meer weten over hoe Giesbers Rotterdam jouw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van je horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project