Pauluskerk

Expertise
Transformatie
Opdrachtgever
Urbannerdam Ontwikkeling BV
Architect
MK Architecten
Locatie
Den Haag
Aantal woningen
21

Pauluskerk

Na jaren van leegstand heeft de Pauluskerk in Den Haag een nieuwe bestemming gekregen: een woongebouw, waarbij elke woning uniek is geworden.

De Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan is getransformeerd naar een woongebouw met 21 appartementen. Het project behelst een diversiteit aan woningen met tuin of dakterras en bijzondere elementen uit de kerk. Pauluskerk Hemels Wonen heeft de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieuwbouwwoning gecombineerd onder architectuur van MK architecten.  

In de kerk zijn 21 woningen gerealiseerd: 10 grondgebonden woningen met een tuin en 11 woningen met balkon of ruim dakterras. Alleappartementen in de Pauluskerk worden zeer energie-efficiënt gebouwd, ze variëren in grootte van 77 tot 217 vierkante meter. Iedere woning heeft iets bijzonders, een devotie kapel, een biechthokje, een stukje toren, een doopkapel, een kerkraam. De hoofdruimte van de kerk heeft in het midden over de volledige hoogte een licht atrium gekregen, van waaruit de woningen ontsloten zijn. Het atrium en de kerkramen zorgen voor een zee van licht.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project