Hovenbuurt

Expertise
Bestaand
Opdrachtgever
Vidomes
Architect
Van Schagen Architecten
Locatie
Zoetermeer
Aantal woningen
98

Hovenbuurt

In opdracht van woningcorporatie Vidomes hebben wij in bouwteam het groot onderhoud aan 98 woningen in de Hovenbuurt in Zoetermeer verricht. De woningen zijn energetisch verbeterd. Gemiddeld zijn de woningen van energielabel C naar energielabel A++ gegaan. Om dit te bereiken hebben we de woningen goed moeten isoleren. Ze zijn voorzien van convectoren en zeven zonnepanelen per woning. Tijdens de werkzaamheden is ook asbest verwijderd. Verder zijn de woningen voorzien van nieuwe deuren en ramen, de kozijnen zijn aangepast en hebben een frisse nieuwe uitstraling gekregen op basis van het kleurenplan van Van Schagen Architectuur.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda
GijsProostFotografie-giesbers-_GPF5788-min
Long Island
Locatie: ‘S-Gravenzande

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Boederijkavel
Long Island
Open Waard
Sint Janshaven

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project