Generaal Berenschotlaan

Expertise
Bestaand
Opdrachtgever
Vidomes
Architect
Locatie
Rijswijk
Aantal woningen
93

Generaal Berenschotlaan

In opdracht van woningcorporatie Vidomes hebben wij in bouwteam groot onderhoud aan 93 portiekwoningen aan de Generaal Berenschotlaan in Rijswijk verricht. De woningen zijn voorzien van nieuwe badkamers, keukens en toiletten. De asbest standleidingen zijn verwijderd of onbereikbaar gemaakt. De gasleidingen zijn vernieuwd en er zijn voorbereidingen voor elektrisch koken getroffen.

Tijdens de ingreep bleven de bewoners thuis wonen. Er zijn noodvoorzieningen getroffen, zoals een huiskamer/rustwoning. De bewoners zijn intensief begeleidt door onze eigen bewonersconsulenten en onze uitvoerder Ron.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

5fc7addd4e346_hotel-heppie-veluwe
Hotel Heppie
Locatie: Vierhouten
Alhena_nieuws_1-5debe8b6
Alhenablok Marconiplein
Locatie: Rotterdam

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project