Finest of Ockenburgh Fase1

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Synchroon
Architect
MIX Architectuur
Locatie
Den Haag
Aantal woningen
78

Finest of Ockenburgh Fase1

Giesbers Rotterdam heeft in opdracht van projectontwikkelaar Synchroon het project Finest of Ockenburgh in Den Haag gerealiseerd. In totaal zijn er 132 woningen gerealiseerd in twee fases.

De locatie van Finest of Ockenburgh is een bijzondere plek in de duinen tegen de kust van Kijkduin. Het project betreft de bouw van 78 appartementen verdeeld over 5 appartementengebouwen. MIX architecten heeft de architectuur van het project laten aansluiten in de sfeer van de omgeving. Er is veel gebruik gemaakt van hout en lichte, natuurlijke materialen. De woningen zijn gebouwd volgens de uitgangspunten van duurzaam bouwen.

Kopers hebben tijdens de bouw de mogelijkheid gehad om individuele kopersopties te kiezen. Zij konden bijvoorbeeld samen met de kopersbegeleider een eigen licht- en elektriciteitsplan opstellen. De indeling van hun keuken bepalen, keuzes maken uit verschillende soorten binnendeuren en deurbeslag en het sanitair en tegelwerk uitkiezen.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project