De Monseigneur

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Giesbers Rotterdam
Architect
Bureau RPHS+
Locatie
Den Haag
Aantal woningen
27

De Monseigneur

Giesbers Rotterdam heeft De Monseigneur, een luxe appartementengebouw op de plek van de voormalige pastorie van de Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag, zelf ontwikkeld en gebouwd. De Monseigneur is een kleinschalig nieuwbouwproject van 27 appartementen. De appartementen hebben een eigen balkon of terras. Het gebouw bestaat uit 3- en 4-kamer appartementen plus penthouses in de rustige wijk Rosenburg in de omgeving van de Bohemen- en Vruchtenbuurt. De Monseigneur is door Giesbers Rotterdam in samenwerking met Dekkers Wiedeman Projectontwikkeling BV (DWP) ontwikkeld en door bureau rphs+ ontworpen. In samenwerking met de gemeente Den Haag.

Aangezien de Monseigneur in de stad Den Haag ligt, en een binnenstedelijk project was, is er nauw samengewerkt met de gemeente. De coördinatie van de omgeving is door Giesbers zelf verzorgd. Door gebrek aan ruimte in de straat is er een strak logistiek plan gemaakt door de uitvoering. Waarbij is gewerkt met afroepschema’s. In de omgeving zijn ook meerdere scholen aanwezig. Voor de veiligheid is er een verkeersplan gemaakt waarbij de aanvoertijden van leveringen beperkt waren.

 

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Afbeelding2
Louis Armstrongweg
Locatie: Almere
Boederijkavel_0003_GijsProostFotografie-DJI_0180
Boederijkavel
Locatie: Gouda

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Louis Armstrongweg
Boederijkavel
Long Island
Open Waard

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project