Hotel Heppie

Expertise
Nieuwbouw
Opdrachtgever
Stichting het vergeten kind
Architect
Coenen Sättele
Locatie
Vierhouten
Aantal woningen

Hotel Heppie

Op de Veluwe in Vierhouten heeft BIK Bouw het Heppie Hotel neergezet.

Giesbers Bouwen en Renoveren heeft de werkvoorbereiding verzorgd, Trebbe heeft de uitvoering verzorgd en BIK bouw was verantwoordelijk voor de projectleiding en het project als geheel.

Hotel Heppie is een vakantieoord voor vergeten kinderen middenin het bos op vijf hectare grond. Het maakt mogelijk om kinderen uit heel Nederland een fijne vakantie of weekend weg te bieden. Deze vakanties en weekenden weg zijn voor kinderen en gezinnen waar thuis problemen spelen; zoals armoede, sociaal isolement, en stress- en of psychische gezondheidsproblemen.

Het bijzondere hotel bestaat uit veertien kamers voor ieder vier kinderen, waarvan twee aangepaste kamers voor kinderen met een handicap, twee kamers voor vrijwilligers en zes gezinsappartementen. Verder zijn er prachtige centrale ruimtes in het hotel: van een theaterzaal tot een grote indoorspeelhal.

Benieuwd of Giesbers Bouwen en Renoveren jouw project kan realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

We bouwen niet alleen huizen, we bouwen een thuis.

Bij Giesbers Bouwen en Renoveren zetten we ons in om vastgoedoplossingen
te creëren die bijdragen aan het vervullen van persoonlijke en
zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Andere projecten

Alhena_nieuws_1-5debe8b6
Alhenablok Marconiplein
Locatie: Rotterdam
1719820855463
Parc Alcazar
Locatie: Puttershoek

Onze unieke aanpak

Wat Giesbers Rotterdam uniek maakt, zijn onze mensen en onze benadering. We gaan verder dan alleen technische expertise. We investeren in relaties, begrijpen behoeften en streven ernaar om impact te maken. Onze focus op sociale betrokkenheid, samenwerking en oprechte klantgerichtheid maakt ons anders dan anderen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en projecten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van Giesbers Rotterdam rechtstreeks in je inbox.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze diensten, projecten of samenwerking? Of wilt u meer weten over hoe Giesbers Rotterdam uw bouwambities kan realiseren? Aarzel niet, laat van u horen! Ons team staat klaar!

Projecten

Hotel Heppie
Alhenablok Marconiplein
Parc Alcazar
Moodz

Giesbers Rotterdam is onderdeel van:

Bekijk Project