• slide

Utiliteitsbouw

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een bouwonderneming die gespecialiseerd is in utiliteitsbouw en alles geheel naar wens voor u realiseert? Giesbers Rotterdam is er voor al uw utiliteitsbouw. Van ontwerp tot projectontwikkeling. Van bedrijfshal tot kantoor of medische instelling. Met een bouwplan dat voorziet in de specifieke vereisten van het desbetreffende gebouw en uw onderneming gaan wij graag voor u aan de slag.

Wat is utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw is te realiseren vastgoed zonder woonbestemming zoals winkels en kantoren. In de meeste gevallen gaat het echter om grote complexen die door meer dan een organisatie tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. De bouw ervan is dan ook vaak veel complexer en grootschaliger dan in het geval van woningbouw. U kunt bij ons terecht voor allerlei utiliteitsbouw, van brandweerkazerne tot industrieel complex.

Voorbeelden van utiliteitsbouw:

  • Winkelpanden
  • Kantoren
  • Bedrijfshallen en loodsen
  • Opslagruimtes
  • Zorginstellingen en dierenklinieken
  • Overheidsinstellingen zoals scholen en gemeentehuizen
  • Industriële complexen
  • Koel- en vriesopslag
  • Productiebedrijven voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie

Wij hebben als bouwbedrijf in het verleden projecten van diverse omvang gerealiseerd en denken graag met u mee over een passende oplossing.

De eindgebruiker staat naast de opdrachtgever centraal

Bij het ontwerpen houden wij rekening met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Zo kunnen we niet alleen uw wensen, maar ook de eisen van de eindgebruiker in het geval van gebouwen als zorginstellingen en sportaccommodaties integreren. Toekomstige gebruikers worden betrokken, bijvoorbeeld door ze mee te laten denken tijdens workshops. Zo komen hun wensen en voorkeuren voor het gebouw, de inrichting en hun omgeving effectief naar voren en ontstaat er een beter plan voor uw utiliteitsgebouw, met meer identiteit en draagvlak.

 

Een strakke planning en coördinatie tijdens de bouw van utiliteitsgebouwen

utiliteitsbouw door Giesbers RotterdamHet goed plannen van alle werkzaamheden is een zeer belangrijk aspect van utiliteitsbouw. Er is specialistisch maatwerk vereist, dat Giesbers Rotterdam in huis heeft. Er wordt door ons een goed plan opgesteld, dat op transparante wijze wordt gecommuniceerd met de opdrachtgever. Daarnaast wordt gezorgd voor een reële planning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mede doordat er in de meeste situaties meer partijen betrokken zijn bij de bouw van een utiliteitsgebouw dan bij een gebouw met woonbestemming is een goede planning en coördinatie van groot belang. Hiervoor werken wij samen met de juiste partners die, net als wij, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons is uw utiliteitsproject dan ook in goede handen.


Schakel Giesbers Rotterdam in voor kundige en transparante utiliteitsbouw

Giesbers Rotterdam realiseert graag uw utilitaire projecten. Als regisseur van alle uitvoerende werkzaamheden, maar ook als Design & Build / Construct partner. Bij ieder project zijn wij nauw betrokken en richten wij ons vakkundig op de wensen en behoeften van opdrachtgever en gebruikers. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een product van zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit garanderen. Utiliteitsbouw die op een efficiënte manier wordt gerealiseerd, tegen een eerlijke prijs. Hierbij gaan wij transparant te werk en binnen duidelijk geformuleerde kaders. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor utiliteitsbouw contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 010 262 0122.