Bel ons op: +31 (0)10 - 262 01 22
  • slide

Renovatie & Onderhoud

Als specialist in onderhoud en renovatie stelt GiesbersRotterdam de belangen van bewoners én opdrachtgevers centraal.

Voor corporaties en andere eigenaren

Vakmanschap, procesbeheersing en transparantie maken GiesbersRotterdam tot een aantrekkelijke renovatie- en onderhoudspartner voor vastgoedeigenaren. Voor corporaties bijvoorbeeld, die wij alle werkzaamheden binnen deze discipline volledig uit handen kunnen nemen. Volgens contracten op maat, zonder kleine lettertjes, eerlijk en helder. Groot onderhoud, mutatieonderhoud, verbetering van energieprestaties; wij regelen het van a tot z.

Inleven in de bewoner

Richting bewoners komt het bij renovatie en onderhoud aan op persoonlijke serviceverlening. Een omgeving waarin wordt gewoond tijdens de werkzaamheden, vraagt om een klantgerichte houding en werkwijze. Flexibiliteit in werkdagen en werktijden. Inlevingsvermogen, een uiterst correcte houding en benadering. Duidelijke communicatie ook. Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen. Zorgvuldig evalueren en meten van klanttevredenheid. Opdat we bij het volgende project nóg beter scoren.


Kijk hier voor Projecten en kijk verder onder Expertise voor de Projecten Renovatie en Onderhoud.#

Dik tevreden

Renoveren? Dat is weten wat mevrouw Verdonk blij maakt. Een drempelloze woning met alarmvoorziening bijvoorbeeld waar zij ook over 10 jaar nog goed uit de voeten kan. Beseffen dat je te gast bent in haar woning. Dat je even haar spulletjes aan de kant zet en zorgt dat mevrouw morgen weer kan douchen. En natuurlijk appeltaart als de klus is geklaard!

Renoveren? Kwestie van inleven!

#

TOP geregeld

Renoveren? Dat is zorgen dat Bas met plezier over de bouw loopt. Want hij weet dat het werk tot in de puntjes is geregeld. Alles verloopt precies volgens planning, netjes binnen budget. Ieder weet exact wat hij wanneer moet doen en afspraak blijkt inderdaad afspraak. Strakke organisatie, vlekkeloze logistiek, keurige bouwplaats. En bewoners zeggen Bas vriendelijk gedag. “Schiet al lekker op joh. Toch?”

Renoveren? Kwestie van organiseren!

#

SLIM bekeken

Renoveren? Dat is weten wat er in de nabije toekomst speelt en welke ontwikkelingen we kunnen verwachten. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, energieprestatie, zorg en wonen, veiligheid ... Om daar vervolgens slim op in te spelen. Met de kennis en ervaring van Rachid. Met de techniek van vandaag. Voor morgen.


Renoveren? Kwestie van vooruitzien!