De Allee fase 1 en 2

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Vijftien banken voor gezellige en gemoedelijke burengesprekjes

Twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen

De eerste fase van De Allee In Park Zestienhoven werd eind 2013 afgerond. Tijdens de eerste burenborrel bleek al snel dat de toekomstige bewoners het wel met elkaar zouden gaan vinden. Ook meteen een goed moment voor andere woningzoekers die in fase 2 hun woning hebbe gekocht. De Allee is een bouwproject van in totaal 49 sfeervolle woningen.

Een project met half vrijstaande woningen, hoekwoningen en geschakelde woningen. Dat maakt wonen aan De Allee stijlvol genieten aan een brede groene laan. Royaal wonen met klasse en genieten van een privétuin. Park Zestienhoven biedt modern woongenot in een groene woonomgeving.

Het park grenst aan de stadswijk Overschie. De naam O verschie wordt reeds in de tiende eeuw genoemd ('Ouwe Schie'), toen het dorp een kleine nederzetting in een groot moerasgebied was. Nu nog bepaalt het water hier de sfeer. Alle woningen hebben een royale privéachtertuin, sommige daarvan grenzen aan het water. De woningen waarvan de achtertuin aan het water grenst, hebben standaard een waterterras.

Met de auto ben je in 10 minuten in het centrum van bruisend Rotterdam. Verschillende (regionale) fietsroutes verbinden de wijk met het centrum van Rotterdam en de omliggende wijken en natuurgebieden. Ook met tram of bus is de stad binnen handbereik. De Randstadrail heeft een tweetal stations op korte afstand. Voorbereid op een leven lang plezierig wonen.