• slide

Altijd op weg naar beter. Nóg beter.

Giesbers Rotterdam is een solide, gezonde onderneming. Dat willen we zo houden en dus werken we continu aan verdere ontwikkeling en verbetering van onze organisatie. Altijd gericht op uitbreiding van kennis en kunde, innovaties en best practices, deels in samenwerking met de verschillende bedrijven van de Giesbers Groep. En altijd gefocust op klantgerichtheid, met korte communicatielijnen, één aanspreekpunt en een makkelijke, persoonlijke benadering.

Eerlijk en reëel

We denken mee met de klant. Staan met twee voeten stevig in de Rotterdamse klei, regelen het, maken het, zonder gedoe. Maar wel reëel, evenzeer gefocust op onze eigen belangen en continuïteit. Zoals ook op veiligheid, milieu en maatschappelijke betrokkenheid. We hebben onze pijlen op nogal wat doelen gericht en dat veronderstelt betrokken en kundige medewerkers.

Trots op onze mensen

We hebben uitstekend gekwalificeerd personeel en investeren continu in verdere opleiding van onze mensen. Ook in die van de jongere generatie; Giesbers Rotterdam is een erkend leerbedrijf en werkt samen met diverse opleidingsinstituten. Onze medewerkers krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen, worden gestimuleerd om out of the box te denken. Ze spannen zich tot het uiterst in om de best mogelijke dienstverlening te leveren aan onze klanten en partners. Pro-actief, creatief, inventief.