• slide

Onze kernwaarden

Betrokken
Als middelgroot bouwbedrijf werken wij met overzichtelijke lijnen en kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. We verdiepen ons in de wensen en behoeften van de opdrachtgever en gebruiker en stellen kritische vragen om doelstellingen helder te krijgen. Onze medewerkers denken mee over wat de beste aanpak is voor de realisatie van uw project. Daarbij werken we met verschillende contractvormen, zoals UAV, UAV-GC, Bouwteam, Design & Build.

Ondernemend
Wij zijn toekomstgericht, innovatief en houden de laatste ontwikkelingen goed in de gaten. Dat veronderstelt inzicht in de markt en vergaande kennis op het gebied van technologie, financiën, wet- en regelgeving. Veiligheid, milieu en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook investeren wij continu in verdere opleiding van ons uitstekend gekwalificeerde personeel.

Samenwerkend
Wij denken mee met de klant, waarbij wij het budget goed in de gaten houden. Door jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd met opdrachtgevers, co-makers, leveranciers en onderaannemers. Ook werken wij regelmatig samen met onze zusterbedrijven Giesbers Ontwikkelen in Wijchen en Kalliste Woningbouwontwikkeling in Nieuwegein.

Betrouwbaar
Giesbers Rotterdam is sinds de oprichting in 1992 een solide onderneming. Dat willen we zo houden en dus werken we continu aan verdere ontwikkeling en verbetering van onze organisatie. Altijd gericht op uitbreiding van kennis en kunde, innovaties en best practices, deels in samenwerking met de Giesbers Groep en de Trebbe Groep, waar wij sinds 2018 onder vallen. Om de kwaliteit van onze processen en werkzaamheden te borgen, laten wij ons door onafhankelijke organisaties toetsen. Wij beschikken over de volgende certificeringen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en klanttevredenheid:
VCA**
ISO 9001
ISO 14001
FSC® 

Open
Wij zijn helder, duidelijk en eerlijk. En altijd gefocust op klantgerichtheid, met korte communicatielijnen, één aanspreekpunt en een makkelijke, persoonlijke benadering. Met duidelijke kaders en faire beloftes.