• slide

Nieuwsberichten

19 sep. 2018
#
De wielertocht was ook dit jaar weer een groot succes. Ruim vijftig deelnemers reden op zaterdag 15 september door het Utrechtse landschap om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar was dat ‘Stichting Bake for Life’,
Lees verder
18 sep. 2018
#
Het wordt één van de grootste vestigingen van Louwman Dealer Group: een nieuw onderkomen in Ridderkerk met showrooms en een centrale werkplaats. Het pand krijgt een oppervlakte van tienduizend vierkante meter en wordt gebouwd volgens de hoogste norm voor duurzaam bouwen: BREEAM-Outstanding.
Lees verder
18 jul. 2018
#
Terwijl de laatste handelingen nog worden verricht en de ramen worden gezeemd, wordt het eerste schoolmeubilair al naar binnen gebracht. De planning was strak, maar het is gelukt:
Lees verder
18 jul. 2018
#
De bouwvak staat voor de deur, maar we kijken al uit naar september om te kunnen beginnen met de bouw van de ‘Finest of Ockenburgh’ in Den Haag.
Lees verder
9 jul. 2018
#
Na ruim een jaar bouwen is het centrum van Barendrecht een gloednieuw appartementencomplex voor 55-plussers rijker. Het gebouw, gelegen aan de Maasstraat/Binnenlandse Baan, bestaat uit 40 appartementen die bijna energieneutraal zijn. Patrimonium Barendrecht is de verhuurder, Giesbers Rotterdam bouwde het complex. De nieuwe bewoners zijn net ingetrokken, wij spreken het echtpaar Kruithof dat al ruim zestig jaar in Barendrecht woont.
Lees verder