• slide

Nieuwsberichten

30 okt. 2018
#
Na jaren van leegstand heeft de Pauluskerk in Den Haag een nieuwe bestemming gekregen: een woongebouw voor 21 woningen, waarbij elke woning uniek wordt. De saneringswerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Architect Matthijs Klooster stuitte bij toeval op de kerk en kwam in contact met Giesbers Rotterdam, dat al in gesprek was over de kerk. De kerk is door Giesbers Rotterdam verworven en geleverd aan Urbannerdam Ontwikkeling BV. Matthijs Klooster is als architect bij het project betrokken, hij vertelt over zijn passie voor deze kerk.
Lees verder
25 okt. 2018
#
In opdracht van woningcorporatie Vidomes verzorgt Giesbers Rotterdam het groot onderhoud van ruim tweehonderd huurwoningen in wijk De Velden in Den Haag. Keukens, badkamers en toiletten worden vernieuwd, een deel van de leidingen wordt vervangen. Tijdens de ingreep blijven de huurders thuis wonen. Dat vergt begeleiding en een luisterend oor. In de modelwoning in de wijk zijn de uitvoerder van het project van Giesbers Rotterdam en een externe partij die de huurders begeleidt dagelijks aanwezig.
Lees verder
19 sep. 2018
#
De wielertocht was ook dit jaar weer een groot succes. Ruim vijftig deelnemers reden op zaterdag 15 september door het Utrechtse landschap om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar was dat ‘Stichting Bake for Life’,
Lees verder
18 sep. 2018
#
Het wordt één van de grootste vestigingen van Louwman Dealer Group: een nieuw onderkomen in Ridderkerk met showrooms en een centrale werkplaats. Het pand krijgt een oppervlakte van tienduizend vierkante meter en wordt gebouwd volgens de hoogste norm voor duurzaam bouwen: BREEAM-Outstanding.
Lees verder
18 jul. 2018
#
Terwijl de laatste handelingen nog worden verricht en de ramen worden gezeemd, wordt het eerste schoolmeubilair al naar binnen gebracht. De planning was strak, maar het is gelukt:
Lees verder