• slide

Nieuwsberichten

30 nov. 2018
#
In aanwezigheid van wethouder Boudewijn Revis van Den Haag zijn op 23 november 2018 de bouw van De Monseigneur en de transformatie van de Pauluskerk officieel van start gaan. De Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 appartementen. Naast de kerk, op de plek van de voormalige pastorie, wordt De Monseigneur gebouwd, een woongebouw met 27 appartementen.
Lees verder
15 nov. 2018
#
De directie van Giesbers Rotterdam breidt uit met twee adjunct-directeuren: Ruud Schuttel en Rutger Veldhoen. Ruud Schuttel versterkt het team als specialist op gebied van bestaande bouw, Rutger Veldhoen doet dat op gebied van nieuwbouw. De aanstelling van de nieuwe directieleden is het gevolg van de uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf.
Lees verder
8 nov. 2018
#
Op de plek van de voormalige Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag bouwt Giesbers Rotterdam twee nieuwe woongebouwen met luxe appartementen. De leegstaande Pauluskerk wordt getransformeerd naar een gebouw met 21 unieke appartementen, waarbij de kopers een grote mate van inspraak hebben in het ontwerp. De kerk is door Giesbers Rotterdam verworven en geleverd aan Urbannerdam Ontwikkeling BV. Naast de kerk, op de plek van de voormalige pastorie, komt een kleinschalig nieuw gebouw ‘De Monseigneur’ met 27 luxe appartementen. Projectleider Izzet Altuntas vertelt wat er bij deze twee projecten zoal komt kijken.
Lees verder
30 okt. 2018
#
Na jaren van leegstand heeft de Pauluskerk in Den Haag een nieuwe bestemming gekregen: een woongebouw voor 21 woningen, waarbij elke woning uniek wordt. De saneringswerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Architect Matthijs Klooster stuitte bij toeval op de kerk en kwam in contact met Giesbers Rotterdam, dat al in gesprek was over de kerk. De kerk is door Giesbers Rotterdam verworven en geleverd aan Urbannerdam Ontwikkeling BV. Matthijs Klooster is als architect bij het project betrokken, hij vertelt over zijn passie voor deze kerk.
Lees verder
25 okt. 2018
#
In opdracht van woningcorporatie Vidomes verzorgt Giesbers Rotterdam het groot onderhoud van ruim tweehonderd huurwoningen in wijk De Velden in Den Haag. Keukens, badkamers en toiletten worden vernieuwd, een deel van de leidingen wordt vervangen. Tijdens de ingreep blijven de huurders thuis wonen. Dat vergt begeleiding en een luisterend oor. In de modelwoning in de wijk zijn de uitvoerder van het project van Giesbers Rotterdam en een externe partij die de huurders begeleidt dagelijks aanwezig.
Lees verder