• slide

Nieuwsberichten

12 apr. 2019
#
Op de bouwplaats van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag wordt op 12 april feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt. Van appartementengebouw ‘blok 5’ zijn de vloerplaten op het dak gelegd, waarna eind volgende week de dakvloer gestort kan worden. Het hoogste punt wordt gevierd met patat en frisdrank voor de ruim 40 mensen op de bouwplaats.
Lees verder
3 apr. 2019
#
Ze studeren Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en voor hun afstudeerscriptie doen ze onderzoek bij Giesbers Rotterdam. Mert Öncü (21) en Çağrı Akyuz (25) kozen in hun laatste studiejaar voor de Minor Uitvoerend Bouwbedrijf. Mert ontdekte Giesbers Rotterdam via Internet, Çağrı via een klasgenoot die hier eerder afstudeerde. De komende maanden toetsen ze hun theoretische kennis in de praktijk, in de hoop dat niet alleen zij ervan leren maar dat ook Giesbers Rotterdam baat heeft bij hun onderzoek.
Lees verder
13 mrt. 2019
#
De bouw van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag begint met de dag meer contour te krijgen. Tegen de kust van Kijkduin verrijzen vijf woonblokken met 78 appartementen en 54 duinwoningen. Centrale man op de bouwplaats is hoofd-uitvoerder Sjaak van Helden (65). Dagelijks geeft hij leiding aan zo’n veertig medewerkers van verschillende onderaannemers met uiteenlopende disciplines. Dat vereist helder communiceren, goed organiseren en een strakke planning hanteren. Het zijn kwaliteiten waar Van Helden om bekend staat.
Lees verder
17 jan. 2019
#
Giesbers Rotterdam profiteert mee van de grote hoeveelheid werk in de markt op gebied van renovatie en groot onderhoud. De totale werkvoorraad in de bestaande bouw bereikt in 2019 een flinke groei.
Lees verder
20 dec. 2018
#
“Bedrijven passen goed bij elkaar en versterken elkaar” Trebbe neemt Giesbers over. Partijen bereikten hierover overeenstemming. De overname, die nog goedgekeurd moet worden door Autoriteit Consument en Markt, betreft de Giesbers bedrijven met vestigingen in Wijchen en Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling gevestigd in Nieuwegein. De bedrijven blijven zelfstandig werken onder de huidige directie.
Lees verder