• slide

Nieuwsberichten

17 jan. 2019
#
Giesbers Rotterdam profiteert mee van de grote hoeveelheid werk in de markt op gebied van renovatie en groot onderhoud. De totale werkvoorraad in de bestaande bouw bereikt in 2019 een flinke groei.
Lees verder
20 dec. 2018
#
“Bedrijven passen goed bij elkaar en versterken elkaar” Trebbe neemt Giesbers over. Partijen bereikten hierover overeenstemming. De overname, die nog goedgekeurd moet worden door Autoriteit Consument en Markt, betreft de Giesbers bedrijven met vestigingen in Wijchen en Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling gevestigd in Nieuwegein. De bedrijven blijven zelfstandig werken onder de huidige directie.
Lees verder
30 nov. 2018
#
In aanwezigheid van wethouder Boudewijn Revis van Den Haag zijn op 23 november 2018 de bouw van De Monseigneur en de transformatie van de Pauluskerk officieel van start gaan. De Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 appartementen. Naast de kerk, op de plek van de voormalige pastorie, wordt De Monseigneur gebouwd, een woongebouw met 27 appartementen.
Lees verder
15 nov. 2018
#
De directie van Giesbers Rotterdam breidt uit met twee adjunct-directeuren: Ruud Schuttel en Rutger Veldhoen. Ruud Schuttel versterkt het team als specialist op gebied van bestaande bouw, Rutger Veldhoen doet dat op gebied van nieuwbouw. De aanstelling van de nieuwe directieleden is het gevolg van de uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf.
Lees verder
8 nov. 2018
#
Op de plek van de voormalige Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag bouwt Giesbers Rotterdam twee nieuwe woongebouwen met luxe appartementen. De leegstaande Pauluskerk wordt getransformeerd naar een gebouw met 21 unieke appartementen, waarbij de kopers een grote mate van inspraak hebben in het ontwerp. De kerk is door Giesbers Rotterdam verworven en geleverd aan Urbannerdam Ontwikkeling BV. Naast de kerk, op de plek van de voormalige pastorie, komt een kleinschalig nieuw gebouw ‘De Monseigneur’ met 27 luxe appartementen. Projectleider Izzet Altuntas vertelt wat er bij deze twee projecten zoal komt kijken.
Lees verder