• slide

Nieuwsberichten

#
28 sep. 2016
Na een periode van bouwkundig voorbereiden en nauw samenwerken met de kopers en de gemeente Gooise Meren was het dinsdag 27 september zover, de start bouw van het project Landgoed Nieuw Cruysbergen. Het was een prachtige zonnige dag in Bussum, een perfecte dag om dit feestelijk moment samen met alle betrokkenen te vieren.
Lees verder
#
21 sep. 2016
Zaterdag 17 september jl. vond de 3e Giesbers Rotterdam Wielertocht plaats. Een sportieve uitdaging voor een goed doel. Dit jaar fietsten we voor 'Het Leontienhuis' opgericht door Leontien van Moorsel.
Lees verder
#
13 sep. 2016
Het project Wonen aan de Leilinden van Giesbers Rotterdam is uitgelicht in een artikel van de Cobouw. Dit nieuwbouwproject in centrum De Lier bestaat uit 24 eengezinswoningen en 12 appartementen.
Lees verder
#
29 aug. 2016
Een leuk begin van het schooljaar. Eerstejaars studenten Bouwkunde van de Hogeschool Rotterdam kwamen op woensdag 24 augustus een kijkje nemen op het project Wonen aan de Meander.
Lees verder
#
22 jul. 2016
Giesbers Rotterdam is tijdens de bouwvak gesloten van maandag 25 juli t/m vrijdag 19 augustus. Vanaf maandag 22 augustus zijn wij weer bereikbaar Allemaal een hele fijne vakantie toegewenst.
Lees verder