• slide

Nieuwsberichten

#
8 dec. 2016
​De heer P. Manders, directeur-bestuurder woonvereniging Patrimonium Barendrecht en de heer W. van Zanten, directeur van Giesbers Rotterdam tekenden op 6 december jl. een overeenkomst voor de bouw van een nieuw appartementengebouw in het centrum van Barendrecht.
Lees verder
#
5 dec. 2016
Op donderdag 1 december jl. werd de officiële start bouw van het project Wonen aan het Twiske-Fase 2 feestelijk gevierd.
Lees verder
#
28 nov. 2016
Giesbers Rotterdam heeft van Kalliste Woningbouwontwikkeling opdracht gekregen het project Wonen aan de Meander-fase 2 te realiseren.
Lees verder
#
17 nov. 2016
​Woonstad Rotterdam heeft Giesbers Rotterdam gekozen als partner voor de verduurzaming en het grootonderhoud van de Hammarskjöldflat in Ommoord Rotterdam. De Hammarskjöldflat van 14 verdiepingen met in totaal 175 woningen, wordt tussen januari en oktober 2017 in bewoonde staat, grootschalig aangepakt. Dit is voor ons de eerste fase van de in totaal 4 woongebouwen van Woonstad Rotterdam die de komende jaren toekomstbestendig worden gemaakt.
Lees verder
#
25 okt. 2016
De eerste palen van ons project 'Wonen aan het Twiske' fase 2 zijn geslagen! Altijd een bijzonder moment om te mogen beginnen aan de realisatie van de droomwoningen van de toekomstige kopers. ​
Lees verder