• slide

Giesbers Rotterdam heeft onlangs onderzoek gedaan naar thema’s die spelen bij opdrachtgevers. Waarom? Omdat wij u willen helpen èn inspireren met informatie die waardevol is. De belangrijkste inzichten uit het onderzoek zetten we hieronder op een rij. Op de vraag ‘Over welke thema’s zou u graag meer willen lezen?’ kregen we de volgende antwoorden:

Bewonerscommunicatie
De band met bewoners tijdens bouw- en groot onderhoudsprojecten bepaalt in grote mate het succes van een project. Wat is het geheim van goede bewonerscommunicatie?
Lees het artikel Bouwen aan bewonersvertrouwen en/of het interview met Arend Vriend van Woonstad Rotterdam over bewonerscommunicatie.

Design & build
“Bouwers zijn niet innovatief”. Deze stelling kwam naar voren in een van de gesprekken en ‘Design & Build’ werd als voorbeeld genoemd. Er wordt veel over gesproken, maar wat is het?
In Giesbers' Nieuws #2 leest u alles over dit onderwerp.

BIM
Iedereen in de branche denkt te weten wat ‘Bimmen’ is. Maar het is meer dan ‘digitaal tekenen’ alleen. Wat is het verhaal erachter?

Digitale ontwikkelingen
De komende 15 jaar maakt digitalisering een sprong. Denk bijvoorbeeld aan mutatieonderhoud. Hoe kan de markt op een goede manier omgaan met deze ontwikkelingen?

Verduurzaming
Energie en duurzaamheid staan hoog op de agenda als het gaat om bouw en renovatie. Wat zijn die ontwikkelingen precies? Hoe snel gaan ze? En hoe bereiden we ons goed voor op de toekomst?

Veel om naar uit te kijken

Werk aan de winkel voor ons. We staan altijd open voor uw suggesties. Is er een onderwerp/ thema dat u wilt aandragen? Laat het ons gerust weten via onze contactpagina. We denken en schrijven graag met u mee.