• slide

De directie van Giesbers Rotterdam breidt uit met twee adjunct-directeuren: Ruud Schuttel en Rutger Veldhoen. Ruud Schuttel versterkt het team als specialist op gebied van bestaande bouw, Rutger Veldhoen doet dat op gebied van nieuwbouw. De aanstelling van de nieuwe directieleden is het gevolg van de uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf.

Ruud Schuttel heeft ruime ervaring op gebied van bestaande bouw, onderhoud en renovatie. Voor zijn huidige aanstelling bij Giesbers Rotterdam was hij ruim acht jaar bedrijfsleider Beheer & Onderhoud (regio Rotterdam) bij ERA Contour. Daarvoor was hij commercieel manager bij Breijer Bouw en Installatie b.v. In zijn functie bij Giesbers Rotterdam ziet hij een nieuwe uitdaging: “Ik ben verantwoordelijk van A tot Z, van plan van aanpak tot tweede handtekening van de bewoner. Er lopen hier veel aansprekende projecten op gebied van bestaande bouw. Die tak van het bedrijf wil ik verder laten groeien, met de juiste mensen op de juiste plekken, een vereiste voor gezonde groei.”

Rutger Veldhoen heeft zijn sporen verdiend op gebied van nieuwbouw. Voor zijn indiensttreding bij Giesbers Rotterdam werkte hij elf jaar in diverse functies bij VolkerWessels/Visser & Smit Bouw. De laatste bouwprojecten die hij leidde waren het nieuwe gerechtsgebouw in Breda en de Parkeergarage Jaarbeursplein. Bij Giesbers Rotterdam zal Rutger Veldhoen zich gaan richten op alle nieuwbouwprojecten, zowel woning- als utiliteitsbouw. “Met een verse kijk op de bouw wil ik ervoor zorgen dat Giesbers Rotterdam ook in de toekomst een gezonde bouwonderneming blijft. Mijn focus zal de komende jaren liggen op zaken als: personeel, veiligheid, kwaliteit, innovaties en continuïteit.”

Met de aanstelling van Ruud Schuttel en Rutger Veldhoen verwacht Giesbers Rotterdam ook beter invulling te kunnen geven aan de andere groeiende tak van het ‘ontwikkelende bouwbedrijf’. Naast zijn algemeen leidende rol, zal algemeen directeur Willem van Zanten zich nu meer kunnen richten op het voortraject en de uitontwikkeling van bestaande en aankomende ontwikkelingsprojecten.