• slide

Nieuwsberichten

13 mrt. 2019
#
De bouw van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag begint met de dag meer contour te krijgen. Tegen de kust van Kijkduin verrijzen vijf woonblokken met 78 appartementen en 54 duinwoningen. Centrale man op de bouwplaats is hoofd-uitvoerder Sjaak van Helden (65). Dagelijks geeft hij leiding aan zo’n veertig medewerkers van verschillende onderaannemers met uiteenlopende disciplines. Dat vereist helder communiceren, goed organiseren en een strakke planning hanteren. Het zijn kwaliteiten waar Van Helden om bekend staat.
Lees verder
17 jan. 2019
#
Giesbers Rotterdam profiteert mee van de grote hoeveelheid werk in de markt op gebied van renovatie en groot onderhoud. De totale werkvoorraad in de bestaande bouw bereikt in 2019 een flinke groei.
Lees verder
20 dec. 2018
#
“Bedrijven passen goed bij elkaar en versterken elkaar” Trebbe neemt Giesbers over. Partijen bereikten hierover overeenstemming. De overname, die nog goedgekeurd moet worden door Autoriteit Consument en Markt, betreft de Giesbers bedrijven met vestigingen in Wijchen en Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling gevestigd in Nieuwegein. De bedrijven blijven zelfstandig werken onder de huidige directie.
Lees verder
30 nov. 2018
#
In aanwezigheid van wethouder Boudewijn Revis van Den Haag zijn op 23 november 2018 de bouw van De Monseigneur en de transformatie van de Pauluskerk officieel van start gaan. De Pauluskerk aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 appartementen. Naast de kerk, op de plek van de voormalige pastorie, wordt De Monseigneur gebouwd, een woongebouw met 27 appartementen.
Lees verder
15 nov. 2018
#
De directie van Giesbers Rotterdam breidt uit met twee adjunct-directeuren: Ruud Schuttel en Rutger Veldhoen. Ruud Schuttel versterkt het team als specialist op gebied van bestaande bouw, Rutger Veldhoen doet dat op gebied van nieuwbouw. De aanstelling van de nieuwe directieleden is het gevolg van de uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf.
Lees verder