• slide

Nieuwsberichten

30 jul. 2021
#
Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 20 augustus. Maandag 23 augustus gaan wij weer met nieuwe energie aan de slag. Wij wensen iedereen een geweldige zomer toe!
Lees verder
29 jul. 2021
#
Een topproject op een prachtige locatie aan de Maas! Wij zijn erg blij met de nieuwe opdracht van Woonstad Rotterdam, het groot onderhoud van 254 woningen aan de Sint Janshaven op Rotterdam Zuid. De ondertekening was voor alle partijen een feestelijk moment.
Lees verder
18 jun. 2021
#
Samen met onze partners hebben wij in opdracht van Woonstad Rotterdam 48 eengezinswoningen in de wijk Pendrecht op Rotterdam-Zuid onder handen genomen. Ook de huurwoning uit de jaren 50 van mevrouw van Gameren was toe aan een fikse opknapbeurt. Sinds 2007 woont zij in de Papendrechtstraat. Nu is haar huis aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen, een nieuwe keuken en nieuw sanitair. Ook heeft de gevel een nieuw jasje, waardoor de woning een heel nieuwe uitstraling heeft. Door alle verduurzamende maatregelen is het energielabel is van F naar A gegaan, wat mevrouw van Gameren maandelijks een fikse besparing oplevert. We vragen haar hoe zij de ingreep heeft ervaren.
Lees verder
23 apr. 2021
#
Dat de weg naar een betaalde baan niet voor iedereen even gemakkelijk verloopt, blijkt wel uit het verhaal van Bradly de Wind (46). Door omstandigheden belandde hij bij het Leger de Heils in Den Haag, waar hij drie jaar verbleef. Naast een bed en maaltijden kreeg hij een plek bij de 50|50 dagbesteding, een initiatief van ‘Het Leger’ om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. En met succes: sinds maart heeft hij een halfjaar contract bij Giesbers Rotterdam als bouwplaatsmedewerker. Alle betrokken partijen spreken van een geslaagd voorbeeld dat laat zien hoe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) succesvol kan zijn.
Lees verder
1 apr. 2021
#
De directie van Giesbers Rotterdam heeft twee nieuwe gezichten: Peter Mes en Ewout van Oordt. Peter Mes (rechts op foto) volgt per 1 april directeur Willem van Zanten op, Ewout van Oordt is benoemd tot adjunct-directeur Renovatie en Onderhoud. De nieuwe tweekoppige directie wil vooral focussen op woningbouw. Belangrijke pijlers daarbij zijn de kracht van een compacte ondernemende organisatie, samenwerking met de binnen de groep opererende autonome bedrijven en een groot netwerk van innovatieve co-makers.
Lees verder