• slide

Nieuwsberichten

28 feb. 2022
#
Vorige week is weer een partij "nieuwe" kozijnen geleverd op ons project De Hoge Kampen in Rotterdam, waar wij in opdracht voor Vestia 360 woningen renoveren. In plaats van de bestaande kozijnen te vervangen is ervoor gekozen om de kozijnen te herstellen door middel van het Kozijn Herstel Plan van Infinity Repair BV. De herstelde kozijnen worden daarnaast voorzien van isolerende beglazing, nieuwe deuren en ramen en geschilderd. Met deze duurzame oplossing wordt de architectuur in stand gehouden.
Lees verder
16 feb. 2022
#
Bij Giesbers Rotterdam Ontwikkelen en Bouwen werken wij aan het project ‘Boerderijkavel’ in Gouda.
Lees verder
22 dec. 2021
#
Wij bedanken iedereen voor de prettige samenwerking in 2021 en wensen u fijne en gezonde feestdagen en een goed 2022! 2021 was een jaar waarin we mooie projecten konden opleveren en weer nieuwe samenwerkingsverbanden zijn aangegaan, ondanks dat het coronavirus ons dagelijks leven en werkzaamheden flink beïnvloedde.
Lees verder
2 dec. 2021
#
Wij kunnen beginnen aan een prachtig project op Rotterdam-Zuid! Inmiddels heeft ruim tachtig procent van de huurders ingestemd met de grootse aanpak van 254 woningen aan de Sint-Janshaven aan de Maas. Dat betekent dat we de woningen klaar kunnen maken voor een duurzame toekomst.
Lees verder
18 nov. 2021
#
Na een periode van ruim twee jaar hard werken, vieren we dat ons groot onderhoudsproject Leyenburg in Den Haag is opgeleverd. Alle 228 woningen zijn verduurzaamd en klaar voor de toekomst. Een prestatie waar we trots op zijn!
Lees verder