• slide

Nieuwsberichten

8 jul. 2019
#
De bouw van Residence Oranjeburgh in Schiedam kan beginnen! In opdracht van @Kalliste Woningbouwontwikkeling B.V. bouwen wij 21 luxe appartementen in Schiedam-West, op de locatie van het voormalige Vlietland Ziekenhuis.
Lees verder
3 mei 2019
#
Al op jonge leeftijd was hij geïnteresseerd in de bouw en op zijn 21ste werd hij uitvoerder. Uitzonderlijk jong voor iemand die leidinggeeft aan het productieproces op de bouwplaats. Tegenwoordig werkt Davey Vaarting (28) als uitvoerder voor het project De Monseigneur in Den Haag, een gebouw met 27 luxe appartementen en een ondergrondse parkeergarage. Tussen de bedrijvigheid door vertelt hij over zijn passie voor het vak.
Lees verder
12 apr. 2019
#
Op de bouwplaats van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag wordt op 12 april feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt. Van appartementengebouw ‘blok 5’ zijn de vloerplaten op het dak gelegd, waarna eind volgende week de dakvloer gestort kan worden. Het hoogste punt wordt gevierd met patat en frisdrank voor de ruim 40 mensen op de bouwplaats.
Lees verder
3 apr. 2019
#
Ze studeren Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en voor hun afstudeerscriptie doen ze onderzoek bij Giesbers Rotterdam. Mert Öncü (21) en Çağrı Akyuz (25) kozen in hun laatste studiejaar voor de Minor Uitvoerend Bouwbedrijf. Mert ontdekte Giesbers Rotterdam via Internet, Çağrı via een klasgenoot die hier eerder afstudeerde. De komende maanden toetsen ze hun theoretische kennis in de praktijk, in de hoop dat niet alleen zij ervan leren maar dat ook Giesbers Rotterdam baat heeft bij hun onderzoek.
Lees verder
13 mrt. 2019
#
De bouw van het project Finest of Ockenburgh in Den Haag begint met de dag meer contour te krijgen. Tegen de kust van Kijkduin verrijzen vijf woonblokken met 78 appartementen en 54 duinwoningen. Centrale man op de bouwplaats is hoofd-uitvoerder Sjaak van Helden (65). Dagelijks geeft hij leiding aan zo’n veertig medewerkers van verschillende onderaannemers met uiteenlopende disciplines. Dat vereist helder communiceren, goed organiseren en een strakke planning hanteren. Het zijn kwaliteiten waar Van Helden om bekend staat.
Lees verder