Bel ons op: +31 (0)10 - 262 01 22
  • slide

Nieuwsberichten

#
13 mrt. 2018
Stefan Hoogland is Projectleider Nieuwbouw mboRijnland en werkt intensief samen met Giesbers Rotterdam aan de nieuwbouw van een collegegebouw in Leiden. Wat waren voor hem de belangrijkste beweegredenen om voor dit project te kiezen voor Design & Build?
Lees verder
#
13 mrt. 2018
​Het starten van een bouw- of renovatieproject heeft voeten in de aarde: het denk- en rekenwerk, het vinden van een geschikte architect en het opstellen van een programma van eisen. De zoektocht naar een betrouwbare aannemer moet dan zelfs nog beginnen. Design & Build is daarmee vergeleken een uitkomst. Het bespaart tijd, verhoogt de kwaliteit en drukt de kosten. Hoog tijd om los te laten... wie durft?
Lees verder
#
6 mrt. 2018
Rosemarie Kloosterhuis is haar naam. Ze is jong, komt oorspronkelijk uit Drenthe, maar woont alweer geruime tijd in Rotterdam vanwege haar studie Bouwkunde. Sinds augustus 2017 loopt ze stage bij Giesbers Rotterdam en dat bevalt haar zeer. Eigenlijk wil ze niet meer weg...
Lees verder
#
19 dec. 2017
We zijn trots dat de 26 bungalows en 24 appartementen van Landgoed Nieuw Cruysbergen in Bussum op 18 december jl. zijn opgeleverd.
Lees verder
#
6 dec. 2017
Daar werd aan de deur geklopt. Ook bij Giesbers Rotterdam werden we verrast door een bezoek van Sint en Piet.
Lees verder