• slide

Nieuwsberichten

23 apr. 2021
#
Dat de weg naar een betaalde baan niet voor iedereen even gemakkelijk verloopt, blijkt wel uit het verhaal van Bradly de Wind (46). Door omstandigheden belandde hij bij het Leger de Heils in Den Haag, waar hij drie jaar verbleef. Naast een bed en maaltijden kreeg hij een plek bij de 50|50 dagbesteding, een initiatief van ‘Het Leger’ om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. En met succes: sinds maart heeft hij een halfjaar contract bij Giesbers Rotterdam als bouwplaatsmedewerker. Alle betrokken partijen spreken van een geslaagd voorbeeld dat laat zien hoe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) succesvol kan zijn.
Lees verder
1 apr. 2021
#
De directie van Giesbers Rotterdam heeft twee nieuwe gezichten: Peter Mes en Ewout van Oordt. Peter Mes (rechts op foto) volgt per 1 april directeur Willem van Zanten op, Ewout van Oordt is benoemd tot adjunct-directeur Renovatie en Onderhoud. De nieuwe tweekoppige directie wil vooral focussen op woningbouw. Belangrijke pijlers daarbij zijn de kracht van een compacte ondernemende organisatie, samenwerking met de binnen de groep opererende autonome bedrijven en een groot netwerk van innovatieve co-makers.
Lees verder
31 mrt. 2021
#
De directie van Giesbers Bouwen en Ontwikkelen maakt het volgende bekend: Per 1 april 2021 heeft de directie van Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen de heer Peter Mes (rechts op foto) benoemd tot directeur tot Giesbers Rotterdam. Per gelijke datum is de heer Ewout van Oordt benoemd tot adjunct-directeur Renovatie en Onderhoud van Giesbers Rotterdam. Peter en Ewout zijn beiden reeds werkzaam binnen Giesbers Rotterdam. Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe samenstelling van het directieteam en wensen hen veel succes in hun nieuwe functie. Directie Giesbers Groep Ontwikkelen en Bouwen
Lees verder
21 jan. 2021
#
Voor HW Wonen gaan wij in Oud-Beijerland een woongebouw realiseren met 57 appartementen voor senioren. De woningen vormen onderdeel van de Open Waard en zijn bedoeld voor mensen die nog geen directe zorg nodig hebben, maar wel in de buurt van (zorg)voorzieningen willen wonen.
Lees verder
16 dec. 2020
#
Het project Louwman Rotterdam-Zuid heeft de hoogste norm voor duurzaam bouwen behaald: BREEAM-Outstanding. Het onderkomen met showrooms en een centrale werkplaats is hiermee het duurzaamste dealerpand van Europa en tevens een van de grootste vestigingen van Louwman Dealer Group. Het gebouw met een oppervlakte van bijna tienduizend vierkante meter ligt langs de A15, ter hoogte van Ridderkerk. Giesbers Rotterdam was als coördinerende bouwer betrokken in het bouwteam van Louwman.
Lees verder