• slide

Nieuwsberichten

22 okt. 2021
#
Het vak van kopersbegeleider is in de loop der jaren erg veranderd. Karina Apontoweil, sinds de zomer als kopersbegeleider in dienst bij Giesbers Rotterdam, heeft het zelf ondervonden. Ervaring deed ze op bij Dura Vermeer, het specialisme kwam toen net op. Later werkte ze bij BAM als woonadviseur, de koper stond toen al veel meer centraal en had ook meer te kiezen. Tegenwoordig reist Karina op en neer tussen Rotterdam en haar eerste project in Voorburg, waar een bedrijfsgebouw wordt getransformeerd naar 56 appartementen.
Lees verder
24 sep. 2021
#
Het is een hardnekkig beeld waar Inge Heemskerk (26) vaak tegenaan loopt: een calculator zou vooral bezig zijn met cijfers invullen en een prijs berekenen, dus dan is het al snel een stoffig beroep. Inge weerlegt dat beeld graag en wil laten zien wat er allemaal bij komt kijken voordat er een prijs tot stand komt. Sinds juni werkt ze als calculator bij Giesbers Rotterdam, vandaag heeft ze een afspraak op de bouwplaats in Gouda.
Lees verder
23 sep. 2021
#
In opdracht van DKVG Corbulo B.V. gaan wij een voormalig kantoorgebouw in Voorburg transformeren naar 56 loftappartementen. Het project Bernardus Apartments omvat 56 loftappartementen voor 1-2 persoons huishoudens, waarvan sommige flexibel zijn in te delen. De woningen zijn met name interessant voor starters.
Lees verder
17 sep. 2021
#
We hebben het hoogste punt van ons project Boerderijkavel in Gouda-Westergouwe bereikt! In opdracht van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland bouwen wij hier een duurzaam  appartementengebouw.
Lees verder
29 jul. 2021
#
Een topproject op een prachtige locatie aan de Maas! Wij zijn erg blij met de nieuwe opdracht van Woonstad Rotterdam, het groot onderhoud van 254 woningen aan de Sint Janshaven op Rotterdam Zuid. De ondertekening was voor alle partijen een feestelijk moment.
Lees verder