• slide

Niels blogt

17 mei 2017
Mag ik van jou uit de categorie uitvoering de “projectleider”, dan mag jij van mij uit de categorie projectontwikkeling de “kopersbegeleider”. Wie wil de “tendermanager” en de “calculator”?
Lees verder
13 jul. 2016
Wat trekt mensen toch naar die nieuwe koffietentjes? Is het de lekkere koffie, de locatie, het publiek, of is er soms een andere aantrekkende factor? Het is meestal een combinatie van deze factoren, maar één ding is zeker: koffie vormt de basis. En naar koffie is vraag. In onze ogen werkt het herbestemmen van gebouwen net zo!
Lees verder
7 jun. 2016
De bouwwereld is op dit moment zeer bedrijvig en vol van … innoveren! De zoektocht naar bedrijven, artikelen, tech goeroes, congressen, organisaties is enorm. Er zijn veel mooie theorieën, ideeën en vooruitzichten maar de echte doorbraak is er nog niet en niemand weet wanneer deze komt.
Lees verder
5 apr. 2016
Wij hebben een prachtige uitvinding gedaan! Deze uitvinding hebben wij gedaan vanuit onze ervaring en kennis in het bouwen. Broodnodig dat er meer vanuit het ‘product’ gedacht wordt dan vanuit de vraagkant, dat klinkt gek maar dit is nodig omdat de nieuwe kopers en huurders andere wensen en eisen hebben.
Lees verder
15 feb. 2016
Vaak wordt er gezegd: “durf uit de box te denken!”, iets waar wij ook in geloven om je eigen werkzaamheden, aanpakken, visie, toekomst van de branche, bedrijfsvoering enz te beoordelen en te sturen naar betere, slimmere manieren van werken.
Lees verder