• slide

Kopersinfo

Een huis kopen is een hele belevenis, het is ook geen dagelijkse kost.
Giesbers Rotterdam begeleidt u gedurende het hele traject.

Met onze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte over keuzemomenten en de vorderingen op de bouw. Wij organiseren in het kader van betrokkenheid kopers kijkmiddagen en uiteindelijk leveren we de woning aan u op.

Zodra u eigenaar bent van de woning is het zaak uw woning goed te onderhouden. In onze woonwijzer vindt u handige tips die u hierbij kunnen helpen.

Oplevering, hoe gaat dat?

Wat Giesbers Rotterdam maakt, moet goed zijn. Volgens afspraak. Daarom besteden we veel aandacht aan de (voor)oplevering.

Vóór de eindoplevering nodigen we bewoners uit voor een vooroplevering. Tijdens deze vooroplevering kunnen de kopers samen met de uitvoerder onder meer een controle doen van gekozen meerwerkopties. Een prima gelegenheid ook om bepaalde zaken in te meten, zoals gordijnen en vloeren.

Een à twee weken voor de sleuteloverdracht krijgt de bewoner een uitnodiging voor de eindoplevering. Nu wordt de woning nogmaals goed gecontroleerd en gekeken of de genoteerde verbeterpunten inderdaad zijn opgelost. Gas, water en electra zijn aanwezig. Voor verzekering dient de bewoner zelf te zorgen, want tegelijk met de sleutel neemt hij of zij ook de verantwoordelijkheid voor de woning van ons over.

 

#

Nazorg projecten

Na oplevering van een woning is onze taak nog niet voorbij. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie/onderhoud of herbestemming, Giesbers Rotterdam sluit geen project af zonder gedegen nazorg. Want hoe zorgvuldig we ook te werk zijn gegaan, er kan na oplevering altijd iets mis gaan.

Heeft u ondanks alle zorgvuldigheid een klacht? U kunt onderstaand nazorgformulier invullen om uw klacht door te geven. Dit formulier wordt automatisch doorgestuurd naar onze afdeling nazorg. Zij nemen de klacht in behandeling en nemen indien nodig contact met u op.

Woonwijzer Woningborg

Op deze pagina vindt u de link naar Woonwijzer Woningborg.

In de woonwijzer kunt u alles vinden over het onderhoud van uw woning

 

#

Energielabel

Per 1 januari 2015 zijn woningeigenaren en eigenaren van utiliteitsgebouwen (gebouwen niet zijnde woningen) verplicht om bij de verkoop, verhuur of oplevering van een gebouw een geldig energielabel aan de koper beschikbaar te stellen. Dit energielabel bevat (in ieder geval) een in een letter of lettercombinatie uitgedrukte energieprestatie-indicator.

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of niet zuinig is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu!

Wil je weten wat het energielabel van je woning is? En wat je kan doen om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen op www.verbeteruwhuis.nl

#