• slide

Renovatie & Onderhoud

Economische motieven en duurzaamheidsoverwegingen zorgen voor toenemende aandacht voor het bestaande woningbestand. Renovatie en onderhoud zijn daardoor niet meer alleen onderdeel van de gangbare beheercyclus, maar onderwerp van strategische keuzes. Als specialist in onderhoud en renovatie stelt Giesbers Rotterdam de belangen van bewoners én opdrachtgevers centraal.

Voor corporaties en andere eigenaren

Vakmanschap, procesbeheersing en transparantie maken Giesbers Rotterdam tot een aantrekkelijke renovatie- en onderhoudspartner voor vastgoedeigenaren. Voor corporaties bijvoorbeeld, die wij alle werkzaamheden binnen deze discipline volledig uit handen kunnen nemen. Volgens contracten op maat, zonder kleine lettertjes, eerlijk en helder. Groot onderhoud, mutatieonderhoud, verbetering van energieprestaties; wij regelen het van a tot z.

Inleven in de bewoner

Richting bewoners komt het bij renovatie en onderhoud aan op persoonlijke serviceverlening. Een omgeving waarin wordt gewoond tijdens de werkzaamheden, vraagt om een klantgerichte houding en werkwijze. Flexibiliteit in werkdagen en werktijden. Inlevingsvermogen, een uiterst correcte houding en benadering. Duidelijke communicatie ook. Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen. Zorgvuldig evalueren en meten van klanttevredenheid, zodat we bij het volgende project nóg beter scoren.