• slide

SGS 2 Spijkenisse

  • slide

Uitbreiding bestaand pand van SGS 2 te Spijkenisse.

SGS 2 Spijkenisse heeft in verband met de uitbreiding van werkzaamheden opdracht gegeven voor het bouwen van een nieuw pand aan en gedeeltelijk over de bestaande bebouwing.
Het pand heeft een totale vloer oppervlak van circa 900 m².
Om trillingen te voorkomen in verband met werkzaamheden in het bestaande pand is er gekozen om grond verdringende boorpalen toe te passen.
De constructie wordt opgebouwd door middel van een stalen frame met daartussen kanaalplaatvloeren.
De gevelbekleding wordt uitgevoerd in betonsteen met gevelsteen structuur en de buitenkozijnen worden in aluminium uitgevoerd.
Inpandig worden er kantoren en laboratoria gerealiseerd.

Start project: medio november 2015
Einde project: juli 2016

Artist_impression_1_SGS_2.jpg