• slide

Nieuwsberichten

#
28 nov. 2016
Giesbers Rotterdam heeft van Kalliste Woningbouwontwikkeling opdracht gekregen het project Wonen aan de Meander-fase 2 te realiseren.
Lees verder
#
17 nov. 2016
​Woonstad Rotterdam heeft Giesbers Rotterdam gekozen als partner voor de verduurzaming en het grootonderhoud van de Hammarskjöldflat in Ommoord Rotterdam. De Hammarskjöldflat van 14 verdiepingen met in totaal 175 woningen, wordt tussen januari en oktober 2017 in bewoonde staat, grootschalig aangepakt. Dit is voor ons de eerste fase van de in totaal 4 woongebouwen van Woonstad Rotterdam die de komende jaren toekomstbestendig worden gemaakt.
Lees verder
#
25 okt. 2016
De eerste palen van ons project 'Wonen aan het Twiske' fase 2 zijn geslagen! Altijd een bijzonder moment om te mogen beginnen aan de realisatie van de droomwoningen van de toekomstige kopers. ​
Lees verder
#
28 sep. 2016
Na een periode van bouwkundig voorbereiden en nauw samenwerken met de kopers en de gemeente Gooise Meren was het dinsdag 27 september zover, de start bouw van het project Landgoed Nieuw Cruysbergen. Het was een prachtige zonnige dag in Bussum, een perfecte dag om dit feestelijk moment samen met alle betrokkenen te vieren.
Lees verder
#
21 sep. 2016
Zaterdag 17 september jl. vond de 3e Giesbers Rotterdam Wielertocht plaats. Een sportieve uitdaging voor een goed doel. Dit jaar fietsten we voor 'Het Leontienhuis' opgericht door Leontien van Moorsel.
Lees verder